Az egyszerű emberek egyszerű világa

Bármennyire is sokat beszélünk az emberi civilizációról és az úgynevezett Homo Sapiensről, az igazság az, hogy rengeteg egyszerű gondolkodású ember él a világon.

 

Számukra minden vagy fekete, vagy fehér, amit pedig nem képesek megérteni, az biztosan valami gonosz boszorkányság.

 

Az ő gondolatviláguk valahol a középkorban rekedt és valamiért nem hajlandóak ebből kimozdulni.

 

Mondjuk valahol megértem őket. Manapság annyi rossz történik és olyan sok információ zúdúl a nyakunkba, hogy nehéz követni az eseményeket.

 

Sokkal egyszerűbb bebújni egy kis rózsaszín burokba, ahol minden szép és jó. Itt minden világos, nem kell az agyukat megerőltetni.

 

Nem érti hogyan működik az atmoszféra és a légrétegek? Semmi gond! A gonosz háttérhatalom szórja a repülőgépekről a mérgeket!

 

Nem tudja felfogni a kémiát? No problémo! Vegyen méregdrága, “kemikáliák nélküli” kaját! Fogalma sincs a biológiáról? Tartson méregtelenítő kúrát!

 

2007 szeptemberében Szingapúrban váltott ki közfigyelmet az úgynevezett „majomfa-jelenség”. A történteket egy mahagónifa sérült kérgének különös mintái indították el, amelyek két majomra hasonlító formájúak voltak.

 

Erre valaki, biztosan szivatásból, egy táblát szegezett a fára, amin az volt olvasható, hogy évekkel korábban „a majomisten” fia felkereste ezt a fát, amikor az apja után kutatott.

 

A szöveg szerint nem sokkal korábban egy autó nekiütközött a fának, ez okozta azokat a sérüléseket a törzsön, amiknek köszönhetően a fába zárt majomisten most „kiszabadult”.

 

Noha a média szkeptikusan kommentálta a hírt, a következő napokban hívők százai látogatták meg a fát, hogy tiszteletüket tegyék a Majomisten előtt, és áldozatot mutassanak be neki gyümölcsök és füstölők formájában.

 

Eljutottuk arra a szintre, hogy a tudósok hivatalos sajtótájékoztatókat kénytelenek kiadni, miszerint nem lesz világvége, nincs semmiféle fotonöv a galaxisban, vagy pedig arról, hogy a Föld nem lapos.

 

Az ehhez hasonló okosságokat Facebookon is láthatunk nap mint nap. Ha az ember a Facebookra szabadul, akkor ott talál még sok furcsaságot, mint például a Galaktikus Föderáció Fény Szövetség csoportot, ahol egy csomó ezoterikus blablát osztogatnak meg szívecske zuhatagban, vagy a Plejádi Csillagnemzetség Galaktikus Parancsnokság 9. Dimenzió csoportot.

 

Arra már nem is akarok reagálni, amikor 5-6-os osztályos matek példákat raknak ki olyan szöveggel, hogy “csak a zsenik képesek ezt megoldani!” Hát igen, ha így haladunk, lassan már a 90-es IQ fog zseninek számítani…

 

Amíg nem volt Facebook, addig a hülyék, a falu bolondjai, valahol a határban laktak, magányosan. A Facebooknak köszönhetően viszont most csoportokat alkothatnak, sőt, most már a véleményüket is meg kell hallgatni!

 

Megfigyeléseim szerint az ilyen emberek képesek gyakorlatilag bármit megosztani, csak legyen már végre valami jó. Mindegy, hogy Jézus, Budha, pénzenergia, Braco a gyógyító nézésű muki, a lényeg, hogy valaki segítsen mán!

 

Hasonló cipőben járnak az EzoTv nézői is. Pedig tavalyelőtt már megfejtettem a titkos feladványt, amit csak a kiválasztott képes kitalálni, szóval nekik már semmi esélyük, enyém lett az “ÖFNYEMERÉNY”!

 

A legnagyobb gond az, hogy ezek szavazhatnak is, lásd a Brexitet és Trump sikerét.

Ajánló
Kommentek
  1. Én